"Daca puterea e un tipat, atunci vietile oamenilor sunt traite in ecoul tipetelor altora. " 

Salman Rushdie

8 septembrie 2010

Sadness.


Glasul mut al apei imi rupe radacinile..si ma poarta vuind spre infinit.Mi-a promis ca ma voi intalni cu cerul si ca-i voi putea mangaia tamplele intunecate.Stii?!, mereu mi-am dorit asta, mereu am vrut sa-ti mangai trupul si sa ma contopesc in murmurul tulbure al apei cu tine....Dar nu o cred. Stiu ca ma minte ca de fiecare data,si totusi raman inerta lasandu-ma purtata iar si iar de acelasi zgomot trist.Am impresia ca-mi pot prinde gandurile in mantia vantului,dar  chiar de as tipa stiu ca raman muta pentru tine, tot atat de oarba precum sunt si eu.

Acum stau si privesc vidul propriilor vise, iar cerul imi se rasfrange in priviri.Isi prinde  neliniste in intreaga mea fiinta pictundu-mi sufletul in gri si intuneric...

Lasa-ma sa mai zbor odata..lasa-ma sa mai cant..sa mai rad.....sa mai colorez clipele cu amintirea ta...6 septembrie 2010

forget me!


Lasa-ma sa ma agat de un ultim zambet, saruta-mi dulce fruntea alba.. apoi prinde-ma de mana si uita-ma.

Inger pribeag ce mi te-ai cuibarit in suflet,esti cel ce m-a acoperit cu mantia sa alba si mi-aadus primavara in suflet ,prinzandu-mi sarutul sau langa tampla dreapta si iubirea in inima.

Inger nascut in zapada destinului ,  esti cel ce s-a topit  cu mine in acea picatura dulce de vara ,si ne-a lasat sa cadeam apoi in pulbere de stele.

Inger rece ce ai uitat care iti e cerul,de ce te-ai ascuns  in obrajii aprinsi a vre-unui mac uitat de timp?

Esti inger ,eu om ..cu ai putea crede ca as putea macar sa te ating fara sa-ti murdaresc chipul cu pete de om. ...?!!


Violin - Sad Romance
   

Din nou toamna.


Verde uitat in adancul verii si mai apoi pierdut in singurul cuvant pe care l-am scris ...apoi liniste

Ruginiu asternut peste inima si cantul meu, ingropat in miile de lacrimii dulci ale singuratatii.

Covor de ganduri pastelate peste pamantul deja rece si melancolic.

Acestea sunt cateva dintre semnele unei toamne lungi unde trairile se contopesc cu degradarea lenta a naturii, iar viata isi aduna farama de tribut. Mi-e ciuda ! Vreau sa plec si eu cu pasarile departe, acolo, sa ma intind din nou lenesa la soare si sa ma stramb atunci cand lumina mi se loveste de tample. Vreau sa simt si eu vantul in fata, sa-mi franga aripile, iar eu cu mai multa indarjire sa-l infrunt si sa-mi impun propria vointa. 

Vreau sa fiu culoare si sa cer tribut naturii...vreau sa fiu blond in mana ta sau roscat inima altuia.

Vreau sa fiu un nor , ce-ti toceste privirea si te provoaca sa-l privesti obsedant...Cu ce seamna?Iar acum sa-ti mangai sufletul , aducand un zambet in coltul gurii..Aaaa..seamna cu o inima,,

Si cu toate astea vreau sa fiu Om ! Sa visez ca sunt topita in ochiul drept al tomanei si renascuta de cel stang, sa-i simt mirosul pe pielea frageda, sa-i traiesc bucuria prin cuvinte si s-o pedepsesc cu propriile capricii.